fredag 27 april 2007

2.46 planeter


Jag lever som om vi hade 2.46 planeter. Alltså inte speciellt klimatsmart tyvärr. Hur klimatsmart är du? Testa här och rapportera till mig sen. ;)




8 kommentarer:

Anonym sa...

Vadå inte smart? Bättre än genomsnittet var du ju iaf! Jag lever visst som om vi har 2,71 planeter så jag var lite värre än du. Gissar att det är flygresor som spökar...

Ska bli kul att ses på lördag. Blir ju inte så ofta nu när jag jobbar. :-(

Anonym sa...

3,21 planeter :-( Vad gör jag för fel? Har ju lågenergilampor och återvinner allt. Nu blev jag putt.

Hur som, jag kommer tyvärr inte att komma på er fest då jag skall till familjen på landet. Ha det buskul ändå!

P&K

Anonym sa...

ha ha... 2,65 planeter lever jag efter!...

Ses imorgon... eller ja idag!... =)

Kram jojo

Kajsa sa...

Tja... jag lever ju då som om vi har 2,74 planeter!*skäms* *skäms* Va fan, fattar ingen ting! Men vi flyttade ganska nyss och har köpt tvättmaskin, större möbler m.m. sista året, sånt som jag inte köpt på typ 15 år innan! Svårt sen att veta hur det är med takgrejor osv när man bor i hyresrätt tycker jag, så jag svarade nej på allt jag inte vet att det finns.

Känner precis som Lollo ovan att jag sorterar och använder lågenergilampor och stänger av till förbannelse.. ha ha ha! Tji fick jag!

Anonym sa...

3,08 planeter! Ja ja men här i frankrike finns det varken eko-mjölk eller källsortering. Och så blir det ju en hel del flygresor... Så det kanske var ok iaf.

Lya verkar ju döläcker!! Jag kommer hem till midsommar (21/6-30/6), så jag hoppas vi får tillfälle att grilla lite då med!

Puss o Kram

C a t r i n e & co sa...

3,15 fick jag, känner mig inte alls klimatsmart, borde bry mig lite mer tror jag,

Anonym sa...

Trodde jag var miljövänlig, men jag fick 2,83. Konstigt. Var i o f sig lite överärlig ang resor. Har rest INGENTING de senaste 1 åren och 9 månaderna, men skrev typ 3 h och 12 h per år... Eftersom jag rest vid andra tillfällen, i genomsnitt under min livstid KANSKE så mycket...

Ska testa att svara med senaste årets vanor. Återkommer :)

Anonym sa...

2,27... Känns lite bättre fast det egentligen är oärligare... När ska de uppfinna elflygplan?